Bouwen van websites en ontwerp van alle digitale uitingen past bij Duocore

15 december 2017

Rein.JPG

Sinds deze maand is Rein Krijgsman bij Duocore drukwerk & creatie de nieuwe drijvende kracht achter alle digitale vormen. Als webdesigner maakt Rein de dienstverlening compleet die past bij een volwaardig communicatiebureau.

“Ik heb ruim 12 jaar ervaring in webdesign en web-ontwikkeling,” vertelt Rein Krijgsman. “De meeste werkzaamheden voerde ik daarbij uit op projectbasis. Een aantal deskundigen werkte met een taakverdeling voor een bedrijf, een instelling of de overheid aan de ontwikkeling van een website die klantvriendelijk, aansprekend en functioneel is. Mijn competenties als techneut en IT-er en mijn vaardigheden in het goed kunnen plannen en samenwerken, kwamen daarbij heel goed van pas.”

Meerwaarde

Met ingang van januari maakt Rein deel uit van het team van Duocore. Vanuit de creatieve afdeling richten zijn werkzaamheden zich vooral op web-ontwikkeling en –design. “Maar ook voor andere digitale toepassingen bedenken we creatieve oplossingen,” vertelt Rein vanuit zijn nieuwe werkomgeving waar hij zich momenteel aan het inwerken is. De samenwerking met Marta Klement, artdirector bij Duocore, en het creatieve proces van het bouwen van functionele sites, ervaart Rein als uitermate plezierig en leerzaam. Het gaat daarbij om sites, die voor de klant van meerwaarde zijn bij het benaderen van hun ‘buitenwacht’. Marta Klement hierover: “Het is een nieuwe en belangrijke toevoeging van de activiteiten die we al uitvoeren: het realiseren van druk- en printwerk en de vormgeving en begeleiding van communicatie-uitingen.”

Professionele sites

Rein volgde de ICT Academie en bekwaamde zich in de loop de jaren op meerdere gebieden. Voor diverse ondernemingen en instanties ontwikkelde hij een professionele site. “Door goed te luisteren naar de behoefte van de klant en te verkennen in welke omgeving de onderneming opereert, kom ik met een uitgewerkt voorstel. In het ontwikkelen van sites – inclusief de technische implementatie – heb ik veel ervaring en ben ik onderscheidend. Door de creatieve kruisbestuiving met de medewerkers van de afdeling Creatie van Duocore zijn we in staat aansprekende en zeer functionele concepten te ontwikkelen.” Momenteel werkt Rein aan de afronding van de site voor Bedrijfsverenigingen. “Natuurlijk ontwikkelen de nieuwe site voor Duocore, die vanaf 1 januari operationeel is, ook zelf.”