Combinatie print en digitaal

12 juli 2017

maikel r.JPG (1)

De Europese grafische industrie richt de blik met vertrouwen op de toekomst: grafische bedrijven hebben een unieke kans om voorop te lopen bij de combinatie van gedrukte en digitale communicatie.

Drukkers bouwen in een snel tempo meer en meer digitale expertise op. Tijdens de vierde editie van de jaarlijkse Intergraf-conferentie ‘Print Matters for the Future’, ditmaal in Kopenhagen, werd Cees Verweij, voorzitter van het KVGO, ook voorzitter van Intergaf. Ook hij benadrukt het belang van de combinatie van print en digitaal: “Bedrijven in Nederland en elders dienen te begrijpen dat het in de sector niet meer alleen draait om drukwerk, het is ook digitaal. De wereld van drukwerk verandert snel. Wij zijn integraal onderdeel van de communicatiemix,” aldus Verweij.

Station Drukwerk is een prima voorbeeld van een onderneming waar de combinatie van drukken en printen volop mogelijk is en toegepast wordt. Vooral het printen biedt de klanten unieke mogelijkheden om in bijzondere oplagen, vormen en formaten snel folders, posters, boekjes of flyers te maken. Door een passend advies van de afdeling verkoop wordt precies dat gerealiseerd wat het beste bij de klant en zijn vraag past; zowel qua product als de goedkoopste vorm met een prima kwaliteit. De printer kan daarbij moeiteloos dubbelzijdig printen en verschillende papiersoorten uitstekend verwerken. Van posters in de Abri’s tot boekjes over een bijzonder product.