DUOCORE op Flower Parade 2017

12 augustus 2017

fp3.JPG

Flower Parade 2017: Een lang lint aan wagens, praalwagens en muziekkorpsen. De fleurige Flower Parade trok van Rijnsburg via Katwijk en de Katwijkse Boulevard richting Noordwijk. De thema’s van de praalwagens refereerden aan even zo veel spreekwoorden en gezegden. Thema’s waar de ontwerpers en arrangeurs, gelet op het resultaat, goed mee uit de voeten konden.

De wagens waren versierd met ruim 250duizend bloemen en planten, waaronder veel nieuwe creaties. De fleurige parade reed zaterdag 12 augustus door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Het betrof de 72-ste keer dat deze bloemenpracht door de straten trok.

Met twaalf praalwagens, twee muziekwagens en ruim dertig andere met bloemen versierde voertuigen behoort deze parade tot de, aldus de organisatie, mooiste van Nederland. Honderden muzikanten en andere figuranten maakten tevens deel uit van de Flower Parade. Een parade die op TV uitgezonden werd door omroep Max, en vooral gevoed wordt door ondernemers uit onze regio.

Bijzonder daarbij was natuurlijk de aanwezigheid van de bestelauto van DUOCORE. Een mooie gelegenheid om de nieuwe naam, het logo en vooral de brede range aan activiteiten te tonen aan het volop aanwezige publiek.

Zondag waren de wagens te bezichtigen op de Koning Wilhelmina Boulevard in Noordwijk