In stijl

19 december 2017

team.jpg (1)

We ronden dit jaar af in stijl. Onze oude huisstijl wel te verstaan. Door de uitbreiding van ons aanbod in drukwerk en creatie met webontwikkeling en -design gaan we komend jaar verder met de nieuwsbrieven in de nieuwe huisstijl. Het jasje van Duocore trekken we daarbij vol overtuiging en met grote trots aan. Trots zijn we ook op onze nieuwe vestiging in Hoogeveen. Elders in deze nieuwsbrief leest u daar meer over.

De laatste nieuwsbrief van 2017 is tevens onze kerstgroet aan u. We wensen al onze relaties fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Per post ontvangt u tevens een kleine attentie: de nieuwe notitieblokken, waarop u uw boodschap en misschien ook wel de goede voornemens voor 2018 schrijven kunt.

Beste wensen

Voor ons was 2017 een prima jaar. Een jaar waarin we onze corebusiness drukken en printen aanvulden met creatie en webontwikkeling. Duocore, drukwerk & creatie staat ook in 2018 voor u klaar. We zijn drukker, vormgever, begeleider en nu ook het adres voor alle digitale uitingsvormen. Samengevat: In 2018 zijn we Duocore, een volwaardig communicatiebureau. Wat blijft is onze laagdrempelige entree, de goede prijs-kwaliteits-verhouding van onze producten en een hoge dienstverlening. Dat in combinatie met onze befaamde snelheid van werken.

Ook in 2018 zijn we u graag van dienst.

Team Duocore