Ronald Vrauwdeunt

Functie:Verkoop regio Den Haag - Zoetermeer / Rotterdam
T: 088-2040800
E: r.vrauwdeunt@stationdrukwerk.nl

‘Advies geven en de gehele procesgang van uw drukwerk begeleiden’

Het proces om te komen tot goed drukwerk bestaat uit een aantal samenhangende schakels, waarbij het geven van advies en het verzorgen van een goede begeleiding belangrijke stappen zijn. Bij drukkerij Station Drukwerk uit Katwijk ZH speelt Ronald Vrauwdeunt daarin een belangrijk rol. Hij is de intermediair tussen u en de drukkerij met als doel een vlekkeloos verloop van de gehele procesgang en uiteindelijk een product waarmee u tevreden bent. “Drukwerk met aandacht, daar gaat het bij ons om.”

Een bekend gezicht sinds enkele jaren bij Station Drukwerk is Ronald Vrauwdeunt. Jarenlang was hij zelfstandig ondernemer in drukwerk en drukwerkafhandeling in de regio Zoetermeer. Inmiddels vijf jaar geleden bracht hij zijn activiteiten onder bij Station Drukwerk. “We vulden elkaar prima aan,” zegt Ronald Vrauwdeunt, “waarbij de cultuur, kwaliteit en de backoffices-aanpak bij drukkerij Station Drukwerk me erg aansprak.”
Van oudsher is het klantenbestand van Ronald gevestigd geweest in de driehoek Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer. “Voor bedrijven en instellingen, zoals ministeries, grote onderwijsinstellingen en multinationals zoals Canon, verzorgde ik veel (bulk)opdrachten. Iets wat ik nu nog steeds doe.”

SpeedPrint.nl

Binnen Station Drukwerk is Ronald vooral actief in bovengenoemde regio. Daarnaast stuurt hij de werkzaamheden binnen SpeedPrint.nl – de webshop van Station Drukwerk – aan. “Via SpeedPrint.nl zijn naast drukwerk ook allerlei andere informatiedragers verkrijgbaar, zoals pennen, textiel, vlaggen, spandoeken, banieren, roll-up banners en alle denkbare vormen van reclameborden.”

“Vanuit mijn ervaring als ondernemer, maar vooral ook vanuit mijn kennis van alle vormen van drukwerk en de verwerkingsprocedures om tot mooie, vaak onderscheidende, producten te komen, sta ik de klant graag bij met advies. Uw vraag vertaal ik naar een concreet voorbeeld, dat we na uw akkoord snel realiseren en op het gewenste adres uitleveren.”