Historie

Drukkerij Station Drukwerk al ruim 100 jaar een begrip

Drukkerij Station Drukwerk uit Katwijk is vanzelfsprekend niet van de ene op de andere dag ontstaan. De historie van onze drukkerij gaat ruim 100 jaar terug en in die tijd is er veel kennis en ervaring op het gebied van drukwerk opgedaan. Station Drukwerk vormt een samenvoeging van meerdere onderstaande drukkerijen met elk een eigen historie.  Vanaf 2010 voegde Station Drukwerk de werkzaamheden van Drukkerij Janssen uit Leiden en Palaceprint uit Den Haag toe aan de activiteiten. De samenwerking met printactiviteiten van Speed-Print uit Zoetermeer volgde in 2012. Ronald Vrauwdeunt, van SpeedPrint, is nog steeds het ‘gezicht’ en aanspreekpunt voor veel bedrijven uit de regio Den Haag – Zoetermeer voor de print- en drukopdrachten. De samenvoeging en strategische samenwerkingen versterken elkaar. Door de combinatie van kennis, technische voorzieningen en klantvolume bieden we onze klanten een range aan zeer interessante producten tegen een lage prijs:

  • Drukkerij De Zuid is van origine een echte handelsdrukkerij. De drukkerij uit Katwijk is opgericht in 1938.
  • Drukkerij Jansen, opgericht in 1921, heeft een rijke historie vanuit Leiden en heeft zijn specialisatie uitgebouwd tot het vervaardigen van boeken en drukwerken t.b.v. de faculteiten van de universiteit die Leiden sinds jaar en dag rijk is.
  • Drukkerij Palaceprint is sinds 25 jaar actief in de grafische wereld van Den Haag en heeft naast het vele handelsdrukwerk het digitale tijdperk stevig in zijn greep.
  • Drukkerij Speed-Print is sinds 1986 actief in Zoetermeer en omstreken.