Drukkerij Station Drukwerk is een kennisverwerker

De drukprocessen bij drukkerij Station Drukwerk uit Katwijk ZH verlopen uiterst innovatief, duurzaam en op een technisch zeer hoog niveau. Drukken is een sterk kennis-gerelateerd productieproces. Wie binnenloopt in de drukkersafdeling van het pand aan de Scheepmakersstraat is daar direct van overtuigd. Het drukkersproces bij Station Drukwerk omvat echter veel meer. Juist daarbij komt veel specifieke kennis om de hoek kijken.

Aansprekend en goed doordacht drukwerk informeert en verkoopt. Daarbij komt dat modern geproduceerd folderwerk, flyers of informatieve brochures niet sterker belastend zijn voor ons milieu dan andere (digitale) vormen van communicatie. Bovenal is mooi vormgegeven drukwerk aantrekkelijk en appelleert het aan de menselijke zintuigen: het wordt altijd waargenomen en prikkelt de nieuwsgierigheid. En dat zijn daarmee belangrijke doelen van communicatie. De brochure moet bekeken en gelezen worden en de flyer dient ideeën of associaties op te roepen bij de ontvanger. Het ‘zenden’ heeft een doel: de boodschap moet overkomen, emoties oproepen en denkprocessen in gang zetten.

Drukkerij met meerwaarde

De meerwaarde van drukkerij Station Drukwerk ligt niet alleen in het vlotte afhandelen en uitleveren van het drukwerk, maar bovenal ook in het meedenken en het geven van passende adviezen. De medewerkers op de afdeling Verkoop zijn professionals in hun vakgebied met een jarenlange ervaring en vooral veel kennis van zaken. Ze zijn thuis in het goed begeleiden van uw drukwerk en weten bovenal welke extra tips u daarbij van dienst kunnen zijn. De afdeling Verkoop van Station Drukwerk herbergt heel wat disciplines. Eén onderdeel geldt daarbij voor allen: weten waarover het gaat. Maar het gaat verder. Het team kent alle vormen en mogelijkheden van drukwerk en heeft verstand van communiceren. Een verfrissend idee, een alternatieve aanpak of een verrassende uitingsvorm: Kees, Ronald en Stephan helpen u graag op weg. We noemen deze aanpak ons ‘Teachend vermogen’. Want de Katwijkse drukkerij Station Drukwerk heeft kennis van zaken in huis en deelt dat graag met u.